Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RevolutionOfNos - RON Nostale.

Reviston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Dostałem kilka wiadomości na temat RON'a. By nie odpowiadać na każdą z osobna postanowiłem stworzyć nowy temat i tu podać link do owego hack'a dla tych, któży go szukają, bądź dla tych którzy znaleźli, lecz linki były wygasłe. 

Pamiętajcie NIE JA JESTEM TWÓRCĄ RON'a!

Skan - https://www.virustot...9773d/analysis/
Do pobrania - http://97473.file4u....w.file4u.pl.exe  (Klikamy zwykły użytkownik, czekam 30 sek po czym przepisujemy kod z obrazka i klikamy pobierz, tak dla tych, którzy mogą nie wiedzieć) 

Co hack zawiera :

levelbot'a - bot sprawuję się bardzo dobrze, nie zacina działa bardzo szybko. (Pierwszy screen poniżej)

Opis hack'a dla tych, którzy nie znają niemieckiego :

1.  Ustawiamy od ilu pkt HP bot ma użyć pota na HP i MP,
  2.  W którym slocie mają być Poty,
  3.  Gdy umrzemy, odradza nam postać, tak to zrozumiałem, acz kol wiek nie używałem tej opcji,
  4.  Podnosi upuszczone przez moby przedmioty,
  5.  Po ustawieniu tej opcji postać będzie używała drugorzędnej broni np. Wojownik kuszy, mag miotacza.

Bardzo fajne i ułatwiające grę opcje. ( Drugi screen poniżej)

Teraz pora na zakładkę Hacks :

1.   Możemy oddalać jak i przybliżać kamerkę bez żadnego ograniczenia,
  2.   Usuwa animację postaci np. Naciskamy G i nasze SP praktycznie od razu się uaktywnia, tak samo używając skrzydełek powrotu, nie działa przy ulepszaniu itp,
  3.  Coś związane z niewidzialnością, lecz czy działa, raczej nie, gdy używałem tej opcji nie zauważyłem niczego, być może warto zobaczyć na arenie. :)
  4.  Aktywuje bazar w dowolnym miejscu, aby to zrobić należy użyć przedmiotów typu : Fragment kamienia czasoprzestrzeni, receptury różnych mikstur itp,
  5.  To jest speed hack, działa on na zasadzie takiej teleportacji, lecz nie możemy używać go na dalekie odległości bo automatycznie nas cofnie,
  6.  Otwiera nam drugie okno z grą, lecz w moim przypadku to nie działa,
  7.  Z tym to sam nie wiem o co do końca chodzi ;p 
  8.  To chyba miało służyć do automatycznego wysyłania tekstu z czatu, lecz nie wiem może się mylę, w każdym bądź razie nie działa, albo nie wiem jak użyć,
  9.  Aktywuje Plecak Partnera, bardzo przydatna opcja, gdy się expi i mamy pełen ekwipunek, wtedy tylko wystarczy przełożyć do Partnera (U nie których może nie działać),
  10.  Nazwa mówi sama za siebie, nie wiem czy działa nie używałem. :)

Reszta opcji jest zbędna, opisałem te najważniejsze i mam nadzieję, że komuś się przyda przypomnę raz jeszcze, że NIE JESTEM TWÓRCĄ tego hack'a. 

Być może nie jest to zbyt estetycznie zrobione i za pewne będzie męczące zjeżdżanie na dół i patrzenie na numerek na screenie, lecz nie potrafią zrobić tego lepiej bo zbyt wiele tematów nie pisałem i po prostu nie wiem jak zrobić to lepiej, ale liczy włożona w to praca, każdy opis był mój, sam wszystko pisałem to nie jest żadne kopiuj wklej, mam nadzieję, że pomogłem. :)

post-960047-0-84602200-1416311551.jpg

post-960047-0-13731600-1416312272.jpg

Opublikowano

Lvlbot jest tak na prawdę bezużyteczny, bo easybot jest teraz bezkonkurencyjny jeśli chodzi o bicie czegokolwiek. Reszta opcji przydatna, ale denerwuje trochę jak ktoś używa nodelay na glacy.

Opublikowano

@Endziu Wybacz że ciebie pytam ale wolę pytać się osoby która no jest dość aktywna w tym dziale i ogólnie jest jego "zarządcą". Jaka jest szansa że na korzystanie z tzw: "bazar hacka" dostane bana ? bo jedynie ta opcja jest dla mnie przydatna i tylko z niej tak naprawdę korzystam.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

@Endziu Wybacz że ciebie pytam ale wolę pytać się osoby która no jest dość aktywna w tym dziale i ogólnie jest jego "zarządcą". Jaka jest szansa że na korzystanie z tzw: "bazar hacka" dostane bana ? bo jedynie ta opcja jest dla mnie przydatna i tylko z niej tak naprawdę korzystam.

Pyta się tu każdego, a jak chcesz ''prywatną odpowiedź'' to pisz pw.

Za bazar hacka bardzo mała szansa, że dostaniesz bana. Możesz używać bez obaw ;)

Miło, że ktoś znowu wstawił RON'a.

giphy.gif

Opublikowano

Nie słyszałem żeby ktoś dostał za basar hacka bana, ale ja wolę używać tego z easytoola, bo dla mnie jest lepszy :p.

Opublikowano

czy zna ktos jakis inny program na plecak kumpla? to jedyny hack ktorego potrzebuje

Na laptopie mojej dziewczyny działa ta opcja, na moim lapku też działało do czasu kiedy zrobiłem formata. Nie wiem w czym może być problem, a innego niestety nie znam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś podobnego, lecz żeby działa pet hack ? ...  kiedyś miałem  ale format był >.<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zadne hacki nie dzialaja tylko ten bot dziala

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To oznacza, że aktualizacje zostały pobrane.

Wrzucam też tutaj najnowszego RONa jak by ktoś nie miał.

Download:http://www.speedyshare.com/GxebM/NosTale-DE.rar
Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/2414a57b659d549edc3807a5cb86dd9d2670bcb75e5a4ce903464e1365f8bdd5/analysis/1420998446/

Błąd:klient nie posiada najnowszej wersji.Proszę ściągnąć i zainstalować aktualnego klienta ze strony.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Błąd:klient nie posiada najnowszej wersji.Proszę ściągnąć i zainstalować aktualnego klienta ze strony.

Pobierz od nowa nostale lub zaktualizuj przez launcher.

@EDIT: Jak ci chodzi o launcher Inject.exe to lepiej użyć DLL... :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to nie jest packet logger. To jest hack który nie działa (przynajmniej mi).

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...